עם עונת האביב ושימוש בגריל הגז מחדש אתה יכול לפתוח את הגריל שלך באביב למצוא את שאריות הארוחה שבושלו בעונה שעברה.
אל תדאג. ניקוי הגריל הוא למעשה קל יותר מכפי שרוב האנשים חושבים, ואתה יכול בדרך כלל לוותר על מברשות וכלים אחרים
הנח שקית ניילון על הקרקע, ואחריו עיתון, ואז השכב הגריל שלך על גבי העיתון. רסס בנדיבות עם מנקה תנורים, מכסים בשכבה נוספת של עיתון . בצע את זה עם שקית פלסטיק נוספת עכשיו במקום לקרצף רק תן לחומר הניקוי בתנור לעשות עבורך את העבודה תוך לילה. למחרת, להסיר מהגריל את העיתון הרווי שמן לתוך את שקית האשפה. רצוי ללבוש כפפות . שוטפים את הגריל באופן יסודי, ולאחר מכן לשטוף את שאריות כל הגריל עם קצת מים וסבון. יש לשטוף שוב,, ואתה מוכן זה הזמן להדליק את הגריל שלך במשך 30 עד 45 דקות על חום גבוה כדי לטהר את הכל לפני השימוש הראשון של העונה. -
כמה עצות בנוגע לרשתות הגריל
עבור גריל חדש, אתה צריך לשרוף את שמני המגן הקימים על ידי היצרן על ידי הפעלת הגריל על חום גבוה כ - 30 דקות. אחרי הגריל מתקרר ,רסס את הרשתות עם תרסיס שמן צמחי ולחמם 30-45 דקות על גבוה. זה ימשוך את השמן לתוך רשתות ולמנוע מהבשר להדבק אליו בהמשך
כיצד אוכל לנקות את רשתות בישול? ברגע שהבשר מוסר מהגריל, השתמש עם במברשת גריל במשך כ - 10 שניות. אם יש לך גריל מצופה חרסינה, הקפד להשתמש רק במברשת של פליז, ואז לכבות את האש באופן מיידי. לתת לגריל להתקרר ולשמן בתרסיס ירקות, כגון פאם, בנדיבות על הגריל . מה המשמעות של זה היא לשחרר את כל המזון שנדבק לגריל, לדחוק אותו לתוך החלק התחתון של הגריל שיהפך לאפר בפעם הבאה שתדליק את הגריל. . שימוש והנאה רבה מהגריל גז שלך יוסי מגרדן פור אול www.garden4all.co.il