דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


DIGEST - אנזימים לשיפור העיכול 

מאת    [ 07/03/2011 ]

מילים במאמר: 475   [ נצפה 3706 פעמים ]

אלטמן רוקחות טבעית המותג הוותיק והמוביל בתחום תוספי התזונה מציג:

אנזימים DIGEST , מגוון אנזימי עיכול .

מומלץ לסובלים מגזים, נפיחות, אי-נוחות בבטן והרגשת כבדות לאחר ארוחות.

 

מי צריך אנזימי עיכול?

אנשים הסובלים מכבדות, עייפות ואי נוחות בבטן לאחר ארוחה

אנשים הסובלים מגזים ונפיחויות

 

אנזימים DIGEST מבית אלטמן מכילים שילוב אנזימי עיכול לשיפור העיכול.

אנזימי עמילאז המפרקים פחמימות, אנזימי פרוטאז המפרקים חלבונים, לקטאז שהינו אנזים ספציפי המפרק את הלקטוז (סוכר החלב) צלולאז שהינו אנזים המפרק צלולוז (סיב לא מתעכל שנמצא בפירות וירקות ארבים) ואנזימי ליפאז המפרקים שומנים.

 

במחקרים שונים נמצא כי מתן אנזימי  עיכול הפחית תופעה של גזים ונפיחויות באנשים בריאים

 

 הכמוסות מתאימות לצמחונים וטבעונים – הן צמחיות והאנזימים ממקור מיקרוביאלי

 

טיפים לקראת ארוחות החגים הכבדות:

  • הרבו בשתיה- שתייה מספקת של שמונה עד עשר כוסות נוזלים ביום מסייעת בריכוך הצואה, בהגדלת נפחה ובהעברה חלקה ותקינה של הפסולת אל מחוץ לגוף.
  • ירקות ופירות- אכילה מרובה של ירקות ופירות גורמת לשובע ומונעת עצירות הודות לתכולת הסיבים.
  • משהו טבעי - במידה ומתפתחת עצירות  אפשר לנסות חליטת שזיפים, או טבליות טבעיות המקלות על העצירות כמו טבליות זימקל פאפייה.
  • נטילת אנזימים לאחר הארוחה - בארוחות החג הגדולות ניתן לקחת אחרי הארוחה זימ-קל או אנזימים דייג'סט לשיפור תהליך העיכול ולמניעת תחושת כובד ונפיחות לאחר הארוחה.
  • ספורט- הליכה מרובה, ופעילות גופנית משפרים את פעולת המעיים ומונעת ועצירויות.
  • חיידקים פרוביוטיים- כדאי לצרוך חיידקים פרוביוטיים לשינוי פלורת המעי והקלה על תהליכי עיכול.

את  אנזימים DIGEST ניתן להשיג בבתי טבע, בתי מרקחת ורשתות הפארם ברחבי הארץ

 

חוסר באנזימים – כיצד ומדוע הוא מתפתח

אנזימים קיימים במזון  שלנו ומיוצרים על ידי הגוף, אולם ישנם כמה גורמים המשפיעים על כמותם:

תזונה מעובדת - עיבוד, בישול, שימור, הקפאה והקרנה של המזון פוגעים באנזימים הקיימים בו

וגורמים לפירוקם. תזונה כזו מפחיתה את כמות האנזימים המגיעים לגוף ומגבירה את הקושי  בעיכול.

הזדקנות - הפרשת האנזימים פוחתת עם הגיל ויחד עם זאת יעילות עיכול המזון. דוגמא לכך נמצאה במחקר שכלל 180 אנשים בריאים בגילאים 63 – 18. במחקר נמצא כי הפרשת אנזימי הלבלב ירדה באופן מתמשך עם הגיל החל מהעשור השלישי לחיים.

סטרס ומחלות שונות - עשויים להשפיע על תהליכים מטבוליים שונים בגוף כולל הפרשות אנזימים. במצבים כאלה עשויה להיות פגיעה בעיכול.

 




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב