לפניכם מתכון מקסים וקל המביא למטבח את ניחותות הבישול התאילנדי.
>נו.נ.ו<
600 גר' בשר פרגיות
• 4 כפות קארי ירוק ( ניתן להוסיף או להוריד תלוי ברמת החריפות הדרושה).
• 250 גרם שעועית ירוקה טרייה חלוטה במים רתוחים ומסוננת.
• 1 פחית חלב קוקוס
אופן ההכנה:
• מחממים מחבת ווק מוסיפים משחת הקארי ומעט מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים בשר הפרגיות.
• מבשלים כ 10 דקות, מוסיפים את חלב הקוקוס, מצמצמים ומסמיכים הרוטב, מוסיפים השעועית ומבשלים עוד 3 דקות מגישים עם אורז לבן וסלט ירוק קטן.
>נו.נ.ו<
600 גר' בשר פרגיות
• 4 כפות קארי ירוק ( ניתן להוסיף או להוריד תלוי ברמת החריפות הדרושה).
• 250 גרם שעועית ירוקה טרייה חלוטה במים רתוחים ומסוננת.
• 1 פחית חלב קוקוס
אופן ההכנה:
• מחממים מחבת ווק מוסיפים משחת הקארי ומעט מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים בשר הפרגיות.
• מבשלים כ 10 דקות, מוסיפים את חלב הקוקוס, מצמצמים ומסמיכים הרוטב, מוסיפים השעועית ומבשלים עוד 3 דקות מגישים עם אורז לבן וסלט ירוק קטן.