מצרכים: ( 4 מנות )
• 1 פחית חלב קוקוס
• 2 כפות משחת קארי אדום
• 500 גר' רצועות חזה עוף
• 2 כפות רוטב דגים ( אופציה )
• 1 כף סוכר
• 1 בצל חתוך
• 2 קישואים
• 2 גזרים חתוכים
• 2 פלפלים ( אדום, צהוב )
• 70 גר' לבבות דקל או נצרי במבוק
• 7 יח' פטריות שמפיניון
• 4 יח' כפיר ליים או ליים
• פלפל , מלח
• 10 עלי מנטה
• 10 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
• חותכים את כל הירקות לרצועות דקות.
• במחבת ווק מרתיחים חצי מכמות חלב הקוקוס , מוסיפים את משחת הקארי האדום ומערבבים היטב.
• מוסיפים רצועות העוף, רוטב הדגים והסוכר. מערבבים ומטגנים כ 3 דקות.
• מוסיפים הירקות, את שאר חלב הקוקוס ועלי הקפיר ליים.
• מביאים שוב לרתיחה ומבשלים עוד 4 דקות עד שהעוף מוכן והירקות התרככו מעט.
• מתבלים במלח, פלפל .
• מוסיפים עלי הנענע והבזיליקום ומגישים.
• 1 פחית חלב קוקוס
• 2 כפות משחת קארי אדום
• 500 גר' רצועות חזה עוף
• 2 כפות רוטב דגים ( אופציה )
• 1 כף סוכר
• 1 בצל חתוך
• 2 קישואים
• 2 גזרים חתוכים
• 2 פלפלים ( אדום, צהוב )
• 70 גר' לבבות דקל או נצרי במבוק
• 7 יח' פטריות שמפיניון
• 4 יח' כפיר ליים או ליים
• פלפל , מלח
• 10 עלי מנטה
• 10 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
• חותכים את כל הירקות לרצועות דקות.
• במחבת ווק מרתיחים חצי מכמות חלב הקוקוס , מוסיפים את משחת הקארי האדום ומערבבים היטב.
• מוסיפים רצועות העוף, רוטב הדגים והסוכר. מערבבים ומטגנים כ 3 דקות.
• מוסיפים הירקות, את שאר חלב הקוקוס ועלי הקפיר ליים.
• מביאים שוב לרתיחה ומבשלים עוד 4 דקות עד שהעוף מוכן והירקות התרככו מעט.
• מתבלים במלח, פלפל .
• מוסיפים עלי הנענע והבזיליקום ומגישים.