טראפלס שוקולד
חומרים (ל-30 טראפלס):
1 מיכל שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
1 וחצי כפות ליקר תפוזים או ליקר אחר
קליפת תפוז מגוררת
לציפוי:
1/3 כוס אבקת קקאו
ההכנה:
•
שמים בסיר את השמנת המתוקה ומחממים על להבה בינונית לסף רתיחה.
•
שמים את קוביות השוקולד במיכל של מעבד מזון. יוצקים את השמנת המתוקה על השוקולד ומשהים כדקה. לאחר מכן מערבלים את שניהם יחד עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מוסיפים את הליקר ואת קליפת התפוז ומעבדים מעט.
•
יוצקים את התערובת לתבנית, כך שנוצרת שכבת שוקולד בעובי 2.5 ס"מ. מכסים בניילון ומקררים במקרר כ-3 שעות, עד שהתערובת מוצקה.
•
בעזרת 2 כפיות יוצרים כדור מתערובת השוקולד. מניחים אותם על מגשים מרופדים בניר פרגמנט או אלומיניום. מכניסים את המגשים לכמה דקות למקפיא (כדי שהכדורים יהיו מוצקים מעט), מוצאים ומעצבים אותם לכדורים יפים. שומרים במקרר.
•
לפני ההגשה מגלגלים ומצפים כל כדור באבקת קקאו. מעבירים לצלחת הגשה או שמים בעטרות נייר. רצוי לאוכל אותם תוך חצי שעה. הטראפלס נשמרים כשבוע במקרר.
בתאבון!
לפרטים נוספים ניתן ליצור עימנו קשר בפלאפון- 052-6322348 או לבקר באתרנו : http://www.hamapal.co.il
כמו כן ניתן למלא טופס יצירת קשר ואנו נחזור אליכם בהקדם