מצרכים ( 4 מנות ):
• 1 פחית חלב קוקוס
• 3 כפות משחת קארי צהוב
• 2 כפות רוטב דגים
• 2 כפות סוכר חום
• 1 כפות לימון גראס קצוץ
• 500 גרם בשר אנטרקוט מיושן חתוך לרצועות
• 4 כפות חמאת בוטנים
• 1 צ'ילי אדום נקי מגרעינים וחתוך לרצועות
• 5 כפיר ליים
• מלח, פלפל
• 15 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
• חמם חצי מכמות חלב הקוקוס במחבט עמוקה ( מחבט ווק), הבא לרתיחה.
• הוסף משחת הקארי הצהוב וערבב היטב. הוסף רוטב הדגים, סוכר ולמון גראס.
• בשל למשך מס' דקות תוך כדי ערבוב והבא שוב לרתיחה.
• הוסף את שאר חלב הקוקוס, ערבב היטב ובשל למס' דקות נוספות.
• הוסף רצועות האנטרקוט וחמאת הבוטנים, ערבב היטב.
• בשל למשך 7-9 דקות עד שרוב הרוטב הצטמצם.
• הוסף עלי הכפיר, מלח , פלפל, רצועות צ'ילי .
• הגש בצלחת מתאימה וקשט בעלי הבזיליקום.
• 1 פחית חלב קוקוס
• 3 כפות משחת קארי צהוב
• 2 כפות רוטב דגים
• 2 כפות סוכר חום
• 1 כפות לימון גראס קצוץ
• 500 גרם בשר אנטרקוט מיושן חתוך לרצועות
• 4 כפות חמאת בוטנים
• 1 צ'ילי אדום נקי מגרעינים וחתוך לרצועות
• 5 כפיר ליים
• מלח, פלפל
• 15 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
• חמם חצי מכמות חלב הקוקוס במחבט עמוקה ( מחבט ווק), הבא לרתיחה.
• הוסף משחת הקארי הצהוב וערבב היטב. הוסף רוטב הדגים, סוכר ולמון גראס.
• בשל למשך מס' דקות תוך כדי ערבוב והבא שוב לרתיחה.
• הוסף את שאר חלב הקוקוס, ערבב היטב ובשל למס' דקות נוספות.
• הוסף רצועות האנטרקוט וחמאת הבוטנים, ערבב היטב.
• בשל למשך 7-9 דקות עד שרוב הרוטב הצטמצם.
• הוסף עלי הכפיר, מלח , פלפל, רצועות צ'ילי .
• הגש בצלחת מתאימה וקשט בעלי הבזיליקום.