שם הרשמי של התענוג הזה הוא סטייק “פאווה” (Pave). יש עליו מינימום 300 גר’ של בשר בקר עסיסי (Rump) בעובי של כחמישה ס”מ, ומבחינתנו הוא הכוכב בתפריט מסעדות הקנטון שלנו, בפרט במסעדת “לה קאטונייה”.
השף במטבח רק מתחיל את תהליך הצלייה, ומגיש אותו על לוח לוהט של צפחה שחורה, לצלייה אישית של כל סועד לפי טעמו. “פאווה”, אגב, פירושו מרובע. בדרך כלל הוא מוגש עם תוספת פשוטה של ירקות מאודים או משהו דומה. אבל בינינו, לא צריך לבלגן את המנה עם שטויות שרק יפריעו לחלום הקרניבורי המזוקק הזה. אם אתם בסביבה: www.lecatogne.ch