חומרים:
350 גרם שוקולד מריר קצוץ
5 כפות קפה חזק כלשהו
225 גרם חמאה רכה
1 ורבע כוסות סוכר
6 ביצים מופרדות
1 כוס קמח
קורט מלח
אבקת סוכר לקישוט
ההכנה:
-
מחממים את התנור ל-180 מעלות. ממיסים את השוקולד עם הקפה בסיר כפול על אדים. מעבירים את השוקולד לקערה גדולה ומצננים.
-
בקערת מערבל אחרת מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת תפוחה, קלילה ובהירה. מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מוסיפים את הקמח במהירות נמוכה ומערבלים רק עד לתערובת אחידה.
-
בקערת מערבל אחרת מקציפים את החלבונים עם קורט מלח לקצף יציב וגמיש. מקפלים פנימה את יתרת הקצף.
-
מקפלים שליש מתערובת השוקולד אל תערובת החמאה ולאחר מכן מקפלים פנימה את יתרת תערובת השוקולד.
-
יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית ואופים כ-60 דקות, עד שנוצרת קליפה קשיחה וסדוקה על העוגה והמרכז עדיין לח מעט.
-
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים על רשת. כשהעוגה צוננת לגמרי, מעבירים לצלחת הגשה.
-
בוזקים על העוגה מעט אבקת סוכר דרך מסננת.
בתאבון!
לפרטים נוספים ניתן ליצור עימנו קשר בפלאפון- 052-6322348 או לבקר באתרנו : http://www.hamapal.co.il
כמו כן ניתן למלא טופס יצירת קשר ואנו נחזור אליכם בהקדם
המפל של ענבל http://www.hamapal.co.il
>