פיצה, מילה שעושה אותנו רעבים. כשאתה שומע את המילה פיצה, על מה אתה חושב?
כיצד הפיצה שלך נראת? עם גבינה מותכת קריספית שיש עליה תוספות? הטעם הברור בכל ביס? לא?
יכול להיות שהצורה שאתה חושב על פיצה היא יותר שכבה עבה של גבינה, בצק שמן וטעם חזק של רוטב פיצה.
במידה והדוגמא השניה היא זאת שמתאימה לך, כנראה שההרגלים שלך בקניית פיצה היא פיצה קפואה בקנייה בסופר, אך לא של פיצה תוצרת הבית.
אנחנו בפיצריית פיצה פאי החלטנו לשתף אותכם בחלק מהסודות הקמוסים שלנו למתכון לפיצה בייתית, הכי טעימה שתטעמו אי פעם.
בבית אפשר לאפות פיצות מעולות! כל מה שצריך זה רק מרכיבים טובים ואיכותיים, ומעט דמיון.
נסה לחשוב מעבר למוצרלה ועל זיתים ירוקים. פיצה זה בעצם כריך פתוח, ובעצם כמעט כל כריך יכול להפוך להיות פיצה.
אפשר להכין את הפיצה עם סרדינים, רוטב חרדל בשילוב רוטב העגבניות , ולשים למעלה גבינה שוויצרית לדוגמא.ראיתי פעם מישהו מכין פיצה אפילו מתוך ג'חנון. השילובים הם אינסופיים.
פיצת גורמה של מסעדות הינה בעלת חמישה מרכיבים - המרכיב העיקרי, קרום, רוטב, מרכיב אחד וגבינה נוספת. למה דווקא רק 5? כאשר יש יותר מדי פריטים על הפיצה, הטעם נהפך למעורפל וקשה להבין את הטעם שלה.
היזכר ברעיון כריך - יש לכם לחם, חרדל או מיונז, בשר, טונה או אולי נבטים, וגבינה. ואם אתם אוהבים את כל זה בסנדוויץ שלכם, אין סיבה שעל הפיצה לא.
הנה כמה טיפים ליצירת פיצה גורמה.
*אל תשים יותר מדי רוטב. צריכים למרוח את הרוטב בצורה דקה, במידה שיהיה מספיק רוטב לכסות את הפיצה. במידה ותשים יותר מדי רוטב בפיצה, הרוטב יהיה גורם מרכזי בטעם.
*אנו ממליצים להשתמש בגג 2 סוגי גבינות. אין צל של ספק שגבינת המוצרלה היא המוכרת והמועדפת בעולם הפיצות, אך כדי לעשות זאת מיוחד אנו ממליצים להשתמש בגבינות אחרות לחיזוק וגיוון הטעם. כמעט כל גבינה תעבוד טוב חוץ מגבינות הדיאטה למיניהן שהן לא נמסות כמו שצריך. כדי שהגבינה לא תשרף, מומלץ להכניס את הגבינה לתנוך למשך ה 5-8 דק' האחרונות של האפייה כדי לקבל את המרקם המתאים לגבינה.
מתכון שיתוף מבית פיצריית פיצה פאי