מצרכים:
1/2 חבילה לקט כפרי קפוא של סנפרוסט (1 ק"ג)
1 שמנת לבישול
20 גרם חמאה
2 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ
3 כפות גדושות קמח טופח
1/2 קוטג'
4 ביצים
כפית מלח עם בטן
פלפל שחור
תהליך ההכנה:
לשטוף את הירקות הקפואים במים רותחים ולסנן.
לטגן את קוביות הבצל בשמן ולהוסיף את החמאה (חשובה בשל הארומה).
בוחשים פנימה את שאר החומרים משמנים תבנית בחמאה ויוצקים פנימה את הבלילה.
לאפות ב 180 מעלות עד אשר הפשטידה תשחים,
הפשטידה טעימה גם בטמפרטורת החדר
בתיאבון!
פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם. אין מקום שהוא רחוק מדי. אין זמן שהוא מאוחר מדי. http://www.lifecoacher.co.il
>