סלט מהיר הכנה, מרענן ומיוחד בטעמו. מדובר בסלט מושלם כמנה ראשונה, אם אתם מחזיקים שקית קפואה של אדממה בפריזר תוכלו בקלות רבה ובכל מצב רוח להכין את המנה הבאה..
מדובר בסלט ססגוני, בעל ניחוח חריף, עם ירקות מצוננים, אם אתם נוהגים להגיש אפונה, אספרגוס או סלט עלים ירוקים, לדענתו תמצאו את המתכון הבא כהעשרה קולינארית לתפריט הקיים!
באדיבות אתר סדנאות בישול
מתאים להכנת: 5 מנות
רכיבים:
3 כוסות של אדממה מבושלת ומקולפת
כפית מיץ הדר
5 עלי שיסו יפניים חתוכים לרצועות
2 כפיות שמן זית טהור
1 כפית חומץ אורז
1 כפית סירופ מייפל
מלח
פלפל שחור
קליפת לימון
אופן ההכנה:
מניחים את האדממה בקערה עמוקה שתותיר מקום לעוד רכיבים.
לוקחים את מיץ ההדר, מחצית מכמות עלי השיסו החתוכים, שמן הזית, החומץ וסירופ המייפל ובאמצעות הבלנדר יוצרים תערובת.
בעדינות רבה מערבבים את הויניגרט לתוך האדממה אשר בקערה, מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומוסיפים את יתר עלי השיסו אשר נותרו, מוסיפים למעלה בתפזורת את קליפת הלימון המגורדת
לנוחיותכם רצ"ב מרכיבים תזונתיים למנת הגשה:
קלוריות: 287
פחמימות: 20 גרם
כולסטרול: 0מ"ג
שומן: 15.9 גרם
שומן רווי: 2 גרם
סיבים תזונתיים: 6.5 גרם
סודיום: 55 מ"ג
פרוטאין: 19.9 גרם
המאמרים באדיבות אתר סדנאות בישול