מפלי שוקולד מתאימים לכל אירוע: ימי הולדת, חתונות, בר/בת מצווה, בריתות, אירועים עסקיים,ימי נישואין, מסיבות רווקים/ות, כנסים ואירועים חברתיים
מפלי שוקולד מתאימים לבר הממתקים שלכם, לכל אירוע ולכל גיל, מוסיפים טעם מתוק ונותנים אווירה קסומה.
כלל מפלי השוקולד שלנו מיובאים מארה"ב. מפלי השוקולד שאנחנו משתמשים בהם מקורן בפיתוח של השף הנרי דואל.
רעיון המרכזי פשוט: לקחת מתקן ל-פונדו שוקולד ולפתח ממנו מכונה המייצרת הפעלה מיוחדת ובלתי נשכחת , ואכן מפלי השוקולד מהווים אטרקציה שקשה לשכוח אותה.
בכל מפל שוקולד ישנה הקפדה רבה על סטנדרטים החומרים מהם מיוצרים המפלים, רמת הליטוש והעיבוד, שמירה על עקרונות אלו הן הנותנות את האפשרות ליצירת חוויה מושלמת הן ברמה הגסטרונומית והן בהיבט של מייצג מרהיב.
יש מגוון עצום של אטרקציות לאירועים, אך האטרקציה המיוחדת ביותר שמשדרגת כל האירוע היא בר מתוקים שבמרכזו נמצא מפל השוקולד. בר הממתקים כולל מגוון עצום של ממתקים, סוכריות , מתוקים, פירות מעוצבים ומפלי שוקולד מדהימים אשר משאירים אצל האורחים טעם מתוק של עוד!
כל המביט בתהליך הזרימה של השוקולד הניגר על פני המפל לא יכול שלא להתהפנט כאשר המראה הנפלא משתלב עם הניחוח המענג של שוקולד איכותי.
כאשר טועמים מהשוקולד בשילוב הפירות, הממתקים והעוגיות מושלמת החוויה ייחודית , מדהימה, רב חושית, ובלתי נשכחת !
ישנם סוגים רבים של מפלי שוקולד:
מפלי שוקולד קטנים ביתיים: גובה- 40 ס"מ, מפלי שוקולד בינוניים: גובה- 65 ס"מ, מפלי שוקולד גדולים: גובה- 87 ס"מ, מפלי שוקולד ענקיים: גובה- 112 ס"מ.
מה ניתן לטבול בשוקולד המדהים של מפלי/מזרקות השוקולד?
פירות העונה: בננה, תות, אבטיח, מלון, תפוח, קיווי, אפרסק, אננס…
ממתקים שאוהבים: מרשמלו, בננות מסוכרות, נחשים ושלל ממתקים בעיצובים מיוחדים.
כל העוגיות: קוביות וופלים, עוגיות חיוכים, גליליות, פרוסות עוגה, בסקוויטים…
מגוון חטיפים: במבה, בייגלה, ביסלי…
אילו סוגי השוקולדים ניתנים לשימוש במפלי/מזרקות השוקולד:
שוקולד בלגי מריר (פרווה) - שוקולד כהה בעל תכולת סוכר נמוכה יותר וללא רכיבי חלב, שוקולד בלגי לבן חלבי - שוקולד זה אינו מכיל את עיסת הקקאו המקנה לשוקולד החלב את צבעו החום, שוקולד בלגי חום חלבי - שוקולד המכיל חמאת קקאו ועיסת קקאו אשר מקנה לשוקולד את צבעו החום, שוקולד לבן (פרווה) - שוקולד צמחי בטעם וניל שמכיל כמות קטנה יחסית של סוכר.
ישנם סוגים רבים של שוקולדים אך לא כולם מתאימים לתפעול מפלי השוקולד, לכן
אנו ממליצים להשתמש בשוקולד בלגי איכותי שמכיל מעל 50% מוצקי קקאו- ניתן לרכוש את השוקולד בחברת "המפל של ענבל".
איך מפעילים מפל/מזרקת שוקולד:
•
כמות השוקולד בהתאמה לגודל המפל - להפעלת מפל שוקולד קטן (מפל בגובה 40 ס"מ), יש צורך להשתמש ב- 2-3 ק"ג שוקולד.
•
את השוקולד יש להעביר לקערה גדולה, לשים מעט שמן ולהמיס במיקרוגל או על גבי סיר מים רותחים.
להניח את המפל על משטח ישר (מומלץ לא להניח את המפל קרוב לקצה השולחן), ולשפוך את השוקולד לקערת המפל.
•
להניח את המפל על משטח ישר (מומלץ לא להניח את המפל קרוב לקצה השולחן), ולשפוך את השוקולד לקערת המפל.
לאחר הפעלת המפל יש להוסיף במידית שוקולד לקערת המפל עד שמפלס הקערה מתייצב.
בתום הפעלת המפל יש לשפוך את השוקולד לקערה עמוקה.
לפרטים נוספים ניתן ליצור עימנו קשר בפלאפון- 052-6322348 או לבקר באתרנו : http://www.hamapal.co.il
המפל של ענבל http://www.hamapal.co.il
>