מפיקנטי עד חריף במבחר מסעדות מזרחיות
מאכלים ביתיים שעושים חגיגה בפה
מזרחית זה לא רק מוסיקה אלא גם מסעדות שיכולות לגרות את חוש הטעם של כל אחד מאתנו. בעזרת כור ההיתוך הנפלא של מדינת ישראל אנו יכולים לראות כיצד בני כל העדות זוכים לטעום ממאכליהם של תרבויות שונות. מסעדות מזרחיות מציעות בילוי חברתי וקולינארי עבור אשכנזים ומזרחיים כאחד. העיקר שיהיה טעים ושמח.
אף תבלין לא נשכח
מטבחים של עדות המזרח הם כאלו שתבלינים חזקים ואותנטיים שולטים בהם. מסעדות מזרחיות רבות נשענות על תבלינים המייצגים עדות שונות בכל מאכל שהוא. כורכום, פפריקה חריפה, קמון, חילבה, כוסברה, סומק, וכל מה שיכול להפוך את המנה למיוחדת יותר ניתן למצוא במטבחן של מסעדות מזרחיות. הדבר מעניק לכל מנה את הפיקנטיות שרבים בישראל כל כך אוהבים.
שתייה רבה היא דבר מומלץ
מבלי לנסות להתבדח הרי שיש מסעדות מזרחיות שבהן מומלץ מאוד להקפיד משהו קר לשתות בטרם מגיעה המנה העיקרית. גם בשלב הסלטים ניתן למצוא לא מעט ישראלים לוגמים שתייה קרה בכדי להפחית את עוצמת החריפות של סלט מתובלן למשעי. לטעם החריף יש קסם מיוחד מאחר ולמרות הטראומה הקטנה כשהוא נכנס לפה הרי שהוא יוצר חשק לעוד ביס מרתק ומשגע.
לגלות מנות מפתיעות ואותנטיות
מסעדות מזרחיות בתל אביב או מסעדות מזרחיות בירושלים ובישראל כולה יכולות להציג מנות מיוחדות מאוד עבור כל ישראלי. תפריטים אותנטיים הם כאלו המאפיינים מסעדות מזרחיות בכל הארץ, בין אם הן ממקומות בצורה בולטת ובין אם הן כאלה שמגלים אותן בהפתעה ברחוב צדדי. לא מעט ישראלים מדגישים כי בילוי במסעדה מזרחית אותנטית הוא בילוי חווייתי שמסתכם בהרבה יותר מאוכל, כך שהם מעוניינים ליהנות מבילוי שכזה שוב ושוב.