חתונה היא אירוע בעל המון תכנונים והחלטות. מבחירת גן האירועים, לשמלה של הכלה, לעיצוב החופה, לאוכל ולבר האקטיבי. יש אינספור החלטות שצריך לעשות ובכולן צריך להשקיע הרבה מאוד מחשבה על מנת שהאירוע יצא בדיוק באופן שרצינו שהוא יהיה.
רושם
ישנם שני דברים עיקריים שאנשים זוכרים אחרי האירוע- השמלה של הכלה והאוכל. האוכל הוא אחד המרכיבים העיקריים בחתונה וזמן לא מבוטל באירוע מוקדש רק לו. האוכל אינו רק הארוחה, אלא גם קבלת הפנים והקינוחים. על כן יש לתכנן בקפידה כל שלב ושלב בארוחה.
אוכל בחתונות ובגני אירועים הפך להיות מעט בנאלי. בשר או דג, פינת מוקפץ, קבבונים ועוד ועוד שכולנו מכירים ואכלנו בעבר. אם משקיעים מחשבה גם באוכל של האירוע חווית האירוע יכולה להיות מיוחדת ושונה לחלוטין.
מיוחד ושונה
עונות השנה הן מאפיין שאפשר להתייחס אלו באמצעות האוכל וכך גם להפוך את תפריט האירוע למקורי, עדכני וטעים.
חתונה בקיץ- החום הישראלי דורש מזון ומשקאות מקררים ומרעננים. כדאי להימנע מתבשילים כבדים ועמוסים בתבלינים, בישול שכזה מאוד לא מתאים לחום וללחות הישראלית ואף יכול להעיק על האורח. בקיץ שימוש בדגים מאוד נפוץ, זאת מכיוון שדג הוא מזון שאינו כבד, הוא קליל וטעים ואפשר להשתמש בו בצורות רבות, גם בתצורתו הקרה כקרפצ'יו לדוגמא. כדאי גם להשתמש ביוגורט ובצמחי תבלין מרעננים כמו נענע ולימונית. לא לשכוח את פירות הקיץ הנפלאים כמו ענבים, אפרסקים, משמשים, מלון וכמובן אבטיח. שילובם של הפירות הן בסלטים והן בתבשילים עצמם יכול להפיק אוכל מרענן כיפי וקיצי. אחרונים אך מתוקים- הקינוחים. גלידות, סורבה ועוגת פירות יובילו לכיף מתוק ולא מכביד.
חתונת חורף- בחורף הצרכים שלנו משתנים, אנו כמהים לאוכל חם, ממלא ומנחם. תבשילי קדרה, תבלינים מעניינים ומרקים עשירים. בחורף כדאי לעשות שימוש בירקות שרש נפלאים כמו בטטות, גזרים,סלרי וארטישוק. להשתמש בפירות עונתיים כמו תפוזים, מנדרינות אבוקדו. אפשר לדוגמא לעשות פונדו, אם לקינוח ואם כחלק ממנה, זה סוג בישול שיתקבל טוב רק בחורף. בקינוחים יש מקום להתפרע שוקולד חם, תותים, קרמל וקצפות, בחורף כיף ליהנות מסוג כזה של אוכל, רומנטי ומחמם את הלב.
חוויה
בין אם אנו בוחרים בחתונה בקיץ או בחתונה בחורף, האוכל באירוע תמיד יכול להיות חווייתי, מעניין וטעים. תמיד תבחנו מה גן האירועים שלכם יכול להציע אל מול חברות קייטרינג. ישנן חברות קייטרינג רבות ומגוונות. החל מקייטרינג שמבשל אסאדו וחגיגת בשרים ועד לקייטרינג צמחוני עם אוכל בריא, אוכל גלילי, חלבי, גורמה, אסייתי, כל האפשרויות הקולינריות עומדות בפניכם, עליכם רק להחליט מה אתם רוצים.
טיפ אחרון- חשוב מאוד לא לוותר על טעימות. אולי כבר טעמתם את האוכל פעם בחתונה אחרת שהייתם בה, אך שום דבר לא משתווה לטעימה אישית שלכם.
הקיו - The Q - גן אירועים במרכז בקיבוץ גליל ים. מקיים חתונות בקיץ עד 800 איש, חתונות ואירועי חורף עד 500 איש. ממוקם סמוך להרצליה וסמוך לכביש החוף.
שיווק באינטרנט