במקור - המנה מגיעה מהמטבח האשכנזי, במתכון זה היא מתובלת גם בכמה מרכיבים ישראלים: יין אדום יבש וטוב, הרבה שמן זית, ויהיה טעים טעים...
החומרים
• 3 ק"ג כבד עוף
• 10 ביצים קשות
• 10 בצלים בינוניים
• חצי בקבוק יין אדום יבש
• מצקת סילאן, ועוד מצקת סילאן
• פלפל שחור גרוס
• מלח גס
• שמן זית
אופן ההכנה
• בשמן זית - מטגנים את הכבד לדרגת עשייה בינונית.
• בתוך סיר - מטגנים את הבצלים עד להזהבתם (עם שמן זית כמובן).
• מויפים לבצל יין אדום וסילאן.
• טוחנים את הביצים, הכבד וחצי מכמות הבצל.
• מוסיפים לקערה את יתרת הבצל
• מטבלים במעט פלפל שחור גרוס ומלח, ומצקת נוספת של סילאן.
• מערבבים טוב, ומגישים עם מלפפון כבוש שעושים בבית
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.