חומרים:
5 בטטות בגודל בינוני
2 תפוח אדמה
3 כפות גדושות של קמח תופח
1 ביצה
צרור עירית פרוס דק
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מקלפים את הבטטה ותפוח-האדמה ומגרדים בפומפיה לרצועות דקות. סוחטים את הנוזלים ומניחים בקערה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
2. צרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו היטב.
ניתן להגיש עם שמנת חמוצה, מעורבת עם בצל ירוק פרוס.
5 בטטות בגודל בינוני
2 תפוח אדמה
3 כפות גדושות של קמח תופח
1 ביצה
צרור עירית פרוס דק
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מקלפים את הבטטה ותפוח-האדמה ומגרדים בפומפיה לרצועות דקות. סוחטים את הנוזלים ומניחים בקערה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
2. צרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו היטב.
ניתן להגיש עם שמנת חמוצה, מעורבת עם בצל ירוק פרוס.