עוגת שוקולד אורירית וטעימה!
החומרים:
4 כפות אבקת קפה מוקצף.
4 כפות קפה וניל
4 כפות קקאו
5 ביצים שלמות
1 כוס שמן
4 כפות קוקוס
2 כוסות קמח אסם
4 כפות תמצית וניל
2 אבקת אפיה
1/2 1 כוס סוכר.
עירבוב במטרפה/מיקסר/מג'מיקס ל 30 שניות.
הכנסה למיקרוגל רצוי לחלק את הכמות בשתי תבניות פיירקס 26 לא עמוקות מידי.
במיקרוגל שלי האפייה נמשכה 6 דקות בלבד. (בדיקה קצרה ע"י הכנסת קיסם והוצאתו נקי.
ציפוי:חבילה של שוקולד מריר.
25 גר' מרגרינה
4 כפות מים
בקערה קרמיקה כמו מרקית במשך דקה במיקרו.
ועירבוב קל לאחר מכן.
בהצלחה.
החומרים:
4 כפות אבקת קפה מוקצף.
4 כפות קפה וניל
4 כפות קקאו
5 ביצים שלמות
1 כוס שמן
4 כפות קוקוס
2 כוסות קמח אסם
4 כפות תמצית וניל
2 אבקת אפיה
1/2 1 כוס סוכר.
עירבוב במטרפה/מיקסר/מג'מיקס ל 30 שניות.
הכנסה למיקרוגל רצוי לחלק את הכמות בשתי תבניות פיירקס 26 לא עמוקות מידי.
במיקרוגל שלי האפייה נמשכה 6 דקות בלבד. (בדיקה קצרה ע"י הכנסת קיסם והוצאתו נקי.
ציפוי:חבילה של שוקולד מריר.
25 גר' מרגרינה
4 כפות מים
בקערה קרמיקה כמו מרקית במשך דקה במיקרו.
ועירבוב קל לאחר מכן.
בהצלחה.
נחמן סוזי משתפת אתכם בניסיונות המוצלחים שלי.