דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פשטידת פסטה 

מאת    [ 21/05/2012 ]

מילים במאמר: 367   [ נצפה 9010 פעמים ]

לפניכם המתכון לפשטידת הפסטה-אז יצרנו בעצמנו את הספגטי(או שהתעצלנו וקנינו בסופר) מכאן אנו מתחילים את מלאכת האפייה והבישול של פשטידת הפסטה ! אז לקחנו סיר,דאגנו לשריין לעצמנו תבנית אפייה וכעת ניגש לעבודה !

פשטידת פסטה

חומרים:

1 חבילת פסטה חלולה או פסטה שהוכנה על ידי מכונת פסטה.

250 גרם גבינה בולגרית.

1 גביע שמנת חמוצה.

200 גרם גבינה צהובה מגוררת.

250 גרם גבינה לבנה 5%.

1 גביע שמנת חמוצה.

2 כפות אורגנו יבש

מלח,פלפל.

חומרים להכנת הרוטב


פפריקה לפי הטעם,מלח,פלפל.

2-3 שיני שום כתושות.

1 כף רסק עגבניות.

4 עגבניות חתוכות לקוביות.

2 בצלים גדולים קצוצים.

מעט שמן זית לטיגון.

אופן ההכנה


לאחר שיצרנו את הפסטה החלולה עם מכונת פסטה וייבשנו אותה,אנו עוברים להרתחת הפסטה,מרתיחים את הפסטה עם כף מלח ומבשלים לפי ההוראות.בנתייים מטגנים את חומרי הרוטב במחבת.כשהפסטה מוכנה,מערבבים אותה עם הגבינות,השמנת והתבלינים ויוצקים לתבנית מס' 24.מפזרים מעל את הרוטב ומכניסים לתנור.אופים בחום בינוני כשעה.

ניתן לאפות גם בתבנית מס' 26 ולצקת לתוכה את הבלילה.לצורך ייפוי ההגשה אפשר גם להשתמש בתבנית אפייה עם תחתית זכוכית שבאמצעותה ניתן להגיש ישירות לשולחן את הפשטידה.מומלץ להשתמש בתבנית אפייה עם ציפוי נונסטיק המנוע הידבקות של העוגה לתחתית תבנית האפייה.

לאלו מכם העובדים עם מכונת פסטה,ניתן לייבש את הפסטה עם כלי ייעודי לכך הקרוי מייבש פסטה ולאחר מכן לעבוד לפי ההוראות של המתכון.קיימות בשוק מספר דגמים של מכונות פסטה אמינות,איכותיות וקלות לתפעול ושימוש תוצרת איטליה.

רוצים להתחיל לעבוד עם מכונת פסטה ולא יודעים איך ? 

ריכזנו עבורכם מספר טיפים בסיסיים לעבודה עם המכונה:

1.אין לשטוף את מכונת הפסטה עם מים או במדיח כלים!

2.בזמן השימוש יש לנקות מדי פעם את המגררדת שנמצאת מתחת למכבשים החלקים,עם מגבת נייר.

3.אין להחדיר סכינים או מגבות בד בין המכבשים!

4.במידת הצורך יש לשמן את המכונה עם שמן וזלין בשני הצדדים החיצוניים של המכבשים החותכים.

5.לאחר השימוש יש לשים את המכונה ואת כל חלקיה(מצמד המכונה,התוספת הנשלפת)בתוך הקופסא.

זיכרו! הפסטה יכולה להחזיק מעמד זמן ארוך(עד 14 יום) באם היא נשמרת במקום קריר ויבש. לבישול הפסטה יש להרתיח מים בסיר גדול(4 ליטר ל 500 גרם פסטה),כאשר המים רותחים,יש להוסיף את המלח והפסטה.פסטה טרייה מתבשלת בדרך כלל ביו 2-5 דקות בהתאם לעובי הפסטה.יש לערבב בעדינות מדי פעם טרם הוצאתה מהמים.

אז שיהיה לכם בתיאבון !

שמחי ובניו כלי בית חנות לכלי בית ומטבח,נוסדה ב-1979,כתובת: רח' נחלת בנימין 94 ת"א יפו טלפון/פקס: 03-6839338 אתר: WWW.SIMHIM.COM




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב