תחילה חימום התנור ל 170 מעלות.
חומרים:
3 כוסות קמח רגיל
1 כוס אבקת סוכר
1 חבילה מרגרינה בטעם חמאה של עץ הזית מומסת חלקית במיקרו ל 20 שניות.
מי ורדים 5 טיפות
1/4 כוס מים(בהדרגה).
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
50 גר'שוקולד מריר (חצי חפיסה)לגרד על המגרדת.
קליפת תפוז אחד מגורדת(לא חובה)
לערבב את כל החומרים, ליצור גלילים ולקפלם לצורת שבלולים.
לאפות 6 דקות בתנור שחומם מראש.
אפשרי לטבול מחצית מהעוגיות בשוקולד .
הכנת השוקולד:בקערת פלסטיק 1 שוקולד מריר שבור לחתיכות, 25 גר' מרגרינה, 2 כפות מים.הכנסה למיקרוגל ובחירת פונקציה של הפשרה! למשך דקה.להוציא לערבב והשוקולד מוכן לציפוי העוגית.
בתיאבון!
נחמן סוזי משתפת אתכם במתכונים פרי המצאתה.
www.orlaor.co.il
www.orlaor.co.il