עוגה של פעם...
מדליקים את התנור
חומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
100 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר מגורד
שמנת מתוקה
כף סוכר
כף קפה נמס.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומקפלים בעדינות את הקוקוס והשוקולד פנימה.
אופים 35-40 דקות בתבנית משומנת בתנור שחומם עד קבלת גוון חום בהיר.
מצננים.
מקציפים את השמנת עם הסוכר והקפה ומורחים.
מכסים.
לילה במקרר
הבוקר מגיע
כוס קפה טוב,
פרוסת עוגה,
שמש חורפית של בוקר,
גן עדן זה כאן!
מדליקים את התנור
חומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
100 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר מגורד
שמנת מתוקה
כף סוכר
כף קפה נמס.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומקפלים בעדינות את הקוקוס והשוקולד פנימה.
אופים 35-40 דקות בתבנית משומנת בתנור שחומם עד קבלת גוון חום בהיר.
מצננים.
מקציפים את השמנת עם הסוכר והקפה ומורחים.
מכסים.
לילה במקרר
הבוקר מגיע
כוס קפה טוב,
פרוסת עוגה,
שמש חורפית של בוקר,
גן עדן זה כאן!
חובבת אכילה ובישול וגם עוסקת בתכנון, פיקוח והקמת גנים. מלווה אתכם משלב התכנון הראשוני ועד להשלמת הקמת הגן שלכם, וכן בהמשך הדרך עם התבגרות והשתנות הגן.
כמתכננת אני חושפת, מגלה ויוצרת את הגן שלכם מתוך הקיים. החלומות והצרכים שלכם, הארכיטקטורה של הבית, כיווני השמש והרוח ועוד... יוצרת גן שיש בו מקום לכולם. לאנשים, לבעלי החיים, לצמחים, לחיים. מקום שבו תוכלו להיות אורחים ומארחים, גן שילך ויגדל ויהיה בו מקום, לכל הבא.
בוגרת בהצטיינות לימודי הנדסאי אדריכלות נוף במדרשת רופין, מתכננת פרמקלצ'ר, בעלת רישיון 'גוזם עצים מומחה' של משרד החקלאות ובעלת תואר ראשון (B. Science) של הפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית.
לאתר: http://www.morangivon.co.il/
לבלוג: http://www.morangivon.co.il
כמתכננת אני חושפת, מגלה ויוצרת את הגן שלכם מתוך הקיים. החלומות והצרכים שלכם, הארכיטקטורה של הבית, כיווני השמש והרוח ועוד... יוצרת גן שיש בו מקום לכולם. לאנשים, לבעלי החיים, לצמחים, לחיים. מקום שבו תוכלו להיות אורחים ומארחים, גן שילך ויגדל ויהיה בו מקום, לכל הבא.
בוגרת בהצטיינות לימודי הנדסאי אדריכלות נוף במדרשת רופין, מתכננת פרמקלצ'ר, בעלת רישיון 'גוזם עצים מומחה' של משרד החקלאות ובעלת תואר ראשון (B. Science) של הפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית.
לאתר: http://www.morangivon.co.il/
לבלוג: http://www.morangivon.co.il