זהירות- באירוע זה אין בשר!
למכורים לקפה קייטרינג חלבי הוא ממש חלום
בשלב מסוים בחיים כל אחד מאתנו מפתח העדפות לאוכל מסוים. לפעמים רוצים רק בשרי ואז יוצאים למסעדות וסטיקיות ולפעמים רוצים רק חלבי ואז נפתחים לעולם בתי הקפה. ההעדפה הקולינרית ממש לא מחייבת ירידה ברמה או חוסר שובע. גם גברים חובבי בשר ימצאו מה לאכול בשפע, אם באירוע מסעיד קייטרינג חלבי.
אומנות הפיתוי של תחום המזון
כל אוכל שמוגש בצורה מסקרנת יגרום לאורח המזדמן לטעום. במיוחד אם האוכל בבופה מוגש על מגשי אירוח ייחודיים. הצורה בה האוכל מוגש היא לא רק דרך להעביר את האוכל מהמטבח לשולחן, אלא סוג של קשר בין המבשל לסועד. אם האוכל מוגש בצורה אסטטית הסועד ירגיש שאת האוכל הכינו בצורה נקייה, אם האוכל מוגש בעיצוב ובהתאמה לאולם , הסועד ירגיש שהשקיעו בו. תורת הגשת המזון היא רחבה כדי להכיל אותה במאמר קצר. רק נאמר, כי היא איננה שמורה רק לאולמות, וכי גם בבית ניתן להגיש את האוכל על גבי מגשי אירוח , שניתן למצוא בחנויות לכלי בית יוקרתיים.
בחירת התפריט- מנות ראשונות, אמצעיות וקינוחים
התפריט של קייטרינג חלבי כשר בדרך כלל יכלול אוכל מוקרם בשמנת ומאפים שונים. בין המנות המקובלות ניתן למצוא מרק פטריות מוקרם או מרקים שונים, לזניות ואוכל איטלקי פסטות ברטבים שונים, פשטידות וקישים. כמו כן יימצאו מנות של דגים , והרבה סלטים. בקינוחים יש גלידות חלביות, פוטיפורים חלביים ואפשרות להכנת קרפים או וופל בלגי במקום עצמו. והיתרון הגדול- ניתן להגיש קפה חלבי, שלאורחים רבים זה יתרון של ממש. למי שלא חובב קפה ניתן להוסיף שוקו, סחלב או תה עם חלב. תוספת שתיה חמה חלבית היא שינוי מאירועים רגילים בערב שהם לרוב במתכונת בשרית. את הקינוחים נהוג להניח על מצע של מגשי אירוח באופן פחות רשמי משאר המנות.
האוכל מבטא הרבה פעמים את אופי האירוע
כיוון שאוכל חלבי מוגש בדרך כלל בהגשה עצמית בכמויות גדולות (בניגוד לאוכל בשרי המוגש ישירות לסועד בכמות קטנה) ויש שיח של אורחים גם ליד האוכל עצמו, לאירוע יש אווירה זורמת יותר וקלילה. אירוע חלבי מתאים כאשר זה אירוע מצומצם שבו רוב המוזמנים מכירים זה את זה, או להיפך דווקא באירוע גיבוש של מקום העבודה. הרי אוכל זה נושא מצוין לשיחה בין אנשים זרים, שטרם יש להם תחומי עניין משותפים ליצירת שיח. הרבה פעמים הבחירה של קייטרינג חלבי היא דווקא מתוכננת מראש ולא ברירת מחדל, כפי שאנשים מציגים זאת. כל אירוע יכול להיות מכובד ונעים, אם יוצקים לתוכו תוכן מתאים ולא בודקים אותו לפי העדפה קולינרית של משתתף אקראי. הקשיבו ללב שלכם ובחרו אירוע שמתאים לאופי ואורח החיים שלכם.