בעידן המודרני כל אחד סובל מפעם לפעם מצרבות למה אנחנו סובלים מצרבות
הסיבות לצרבות:
1. גירוי במערכת העיכול וחומציות עולה לעבר בית הבליעה.
2. צרבת נגרמת גם עקב מזונות מסוימים המגרים את רקמת מערכת העיכול בקיבה כגון: מזונות מטוגנים, שוקולד, תפוזים, חצילים ועוד.
3. חומרים רעילים המגרים את המערכת.
4. כיב במערכת העיכול.
5. שבר בסרעפת.
6. תרופות מסוימות.
7. מתח נפשי.
הטיפול בצרבות לפי שיטת טבעוני:
פרופרג'יל כמוסה אחת ביום 3 פעמים ביום ובמקרים קשים 2 כמוסות 3 פעמים ביום.
פרופרג'יל מכסה את כל רקמת העיכול, מגן עליה, מתקן פגמים בתוכה ומאזן את רמת החומציות (PH).
פרופרג'יל לאורך זמן מביא לפתרון טוב ויציב לאנשים הסובלים מצרבת, מאחר והפתרון הוא פתרון שורש ולא רק הרגעה.
יש להמיס את הכמוסה בשתי כפות מים חמים. לבחוש ולחכות 15 דקות. לאחר מכן להוסיף כוס מים , לבחוש ולשתות לפני הארוחה.
וגם להשתמש באוליגוטיב בשם " SOU". 5 טבליות זעירות בבוקר מתחת ללשון, ו- 5 טבליות זעירות בערב.
על מנת לטפל בצרבת יש לאזן בשלב ראשון את התזונה של האדם. יש להימנע ממאכלים הגורמים לצרבת כמו חצילים, תפוזים, עגבניות, פלפלים, מוצרים מטוגנים, חלב ועוד.
יש לאכול מאכלים המרגיעים את מערכת העיכול כמו שקדים מושרים קלופים, בטטה, וכו'.
יצחק טבעוני
B. Sc.Te
מומחה ברפואה פונקציונלית ואוליגותרפיה.
http://www.tivoni.com/
הסיבות לצרבות:
1. גירוי במערכת העיכול וחומציות עולה לעבר בית הבליעה.
2. צרבת נגרמת גם עקב מזונות מסוימים המגרים את רקמת מערכת העיכול בקיבה כגון: מזונות מטוגנים, שוקולד, תפוזים, חצילים ועוד.
3. חומרים רעילים המגרים את המערכת.
4. כיב במערכת העיכול.
5. שבר בסרעפת.
6. תרופות מסוימות.
7. מתח נפשי.
הטיפול בצרבות לפי שיטת טבעוני:
פרופרג'יל כמוסה אחת ביום 3 פעמים ביום ובמקרים קשים 2 כמוסות 3 פעמים ביום.
פרופרג'יל מכסה את כל רקמת העיכול, מגן עליה, מתקן פגמים בתוכה ומאזן את רמת החומציות (PH).
פרופרג'יל לאורך זמן מביא לפתרון טוב ויציב לאנשים הסובלים מצרבת, מאחר והפתרון הוא פתרון שורש ולא רק הרגעה.
יש להמיס את הכמוסה בשתי כפות מים חמים. לבחוש ולחכות 15 דקות. לאחר מכן להוסיף כוס מים , לבחוש ולשתות לפני הארוחה.
וגם להשתמש באוליגוטיב בשם " SOU". 5 טבליות זעירות בבוקר מתחת ללשון, ו- 5 טבליות זעירות בערב.
על מנת לטפל בצרבת יש לאזן בשלב ראשון את התזונה של האדם. יש להימנע ממאכלים הגורמים לצרבת כמו חצילים, תפוזים, עגבניות, פלפלים, מוצרים מטוגנים, חלב ועוד.
יש לאכול מאכלים המרגיעים את מערכת העיכול כמו שקדים מושרים קלופים, בטטה, וכו'.
יצחק טבעוני
B. Sc.Te
מומחה ברפואה פונקציונלית ואוליגותרפיה.
http://www.tivoni.com/
יצחק טבעוני B.Sc.TE
נטורופט, הרבליסט, בוגר רפואה סינית, מפתח שיטת טבעוני לאבחון וטיפול דרך תעלת האוזן ומומחה לשטיה הפונקציונלית
http://www.tivoni.com
נטורופט, הרבליסט, בוגר רפואה סינית, מפתח שיטת טבעוני לאבחון וטיפול דרך תעלת האוזן ומומחה לשטיה הפונקציונלית
http://www.tivoni.com