משום מה אנשים חושבים כי בפסח הקינוחים פחות טעימים, ולי לא ברור למה. פסח - מבחינתי, פסח היא הזדמנות לאכול יותר שוקולד, יותר מתוק, עם פחות הפרעות, והמתכון הבא מוכיח בדיוק את הטענה הזאת..
ועכשיו - למתכון!
המרכיבים:
• 2 כוסות אבקת סוכר
• 2/3 כוס קקאו
• 1/2 כוס קורנפלור
• 1/2 כוס סוכר
• קורטוב מלח
• 3 ביצים
• 200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
• מחממים את תהנור לחום בינוני - גבוה (180-190 מעלות)
• מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים
• מוסיפים את הביצים ומערבבים לעיסה חלקה
• קוצצים דק את השוקולד
• מוסיפים את השוקולד לתערובת ומערבבים
• מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה
• מניחים כף של תערובת - במרווחים גדולים למדי המאפשרים מקום להתפשטות
• אופים במשך 10-12 דקות
• מוציאים מהתנור ומצננים היטב
• מאכסנים בכלי אטום
העוגיות יוצאות רכות מבפנים ופריכות מבחוץ. להשתדל להשאיר משהו לאורחים!!!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.