עוגיות שומשום טעימות טעימות, טובות לכל ימות השנה וגם לפסח.
המתכון יוצר 60 עוגיות לערך.
המרכיבים:
• 500 גרם שומשום לא קלוי
• 250 גרם שקדים מולבנים טחונים
• 6 כפות שמן זית (או שמן צמחי אחר)
• 5 כפות סוכר לבן
• 5 כפות סוכר חום
• 2 ביצים
אופן ההכנה:
• מערבבים את כל החומרים ומניחים בצד ל- 20 דקות
• אחרי 20 דקות מערבבים שוב
• מחממים תנור לחום של 180-175 מעלות
• מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה
• מניחים תלוליות של תערובת על התבנית במרווחים לא גדולים
• אופים במשך כ-20 דקות, עד להשחמת העוגיות
• מוציאים מהתנור, מצננים ומכניסים לאחסון בצנצנת סגורה
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.