האגדה לבית מרגריטה
מרגריטה הוא אחד הקוקטיילים המפורסמים בעולם אם לא המפורסם שבהם.
מעטים האנשים שלא שמעו על המשקה המפורסם, מי מאיתנו לא שתה מרגריטה קפואה ביום קיץ חם?
אגדות רבות ישנם סביב המשקה, כיצד הומצא? ומי הגה אותו לראשונה?
אגדה אחת מספרת כי אישה בשם מרגריטה רקחה את המשקה על מנת לפתות את וולט דיסני במסיבת קיץ בניו יורק, מיותר לציין שלאישה קראו מרגריטה.
אגדה נוספת מספרת כי ברמן מקסיקני המציא את המשקה בהשראת אהובתו, ותנחשו מהו שמה? נכון מרגריטה!!
סיפור נוסף שמספרים זקני מקסיקו על המשקה הוא שהמשקה הומצא ע"י על מלון וקזינו במקסיקו בשם דניאל נגרטה, את המשקה הגיש דניאל כמתנת חתונה לגיסתו, ששמה היה לא אחר מאשר מרגריטה.
אף אחד אינו יודע בוודאות מהו הסיפור הנכון ומה באמת היה או לא היה ואם היה בכלל, אך במקסיקו ישנם זקנים שישבעו בחייהם כי אכן היו עדים להמצאת המשקה.
אז כיצד מכינים מרגריטה:
למעשה ישנם כמה דרכים להכין את המשקה,ישנם שמגישים אותו בצורת ברד(כנהוג בישראל) וישנם המכינים אותו בשייקר ויש עוד המון דרכים להכין את המשקה אך בסופו של דבר היסודות הן אותן יסודות.
חומרים למנה אחת:
50 מ"ל טקילה.
50 מ"ל מיץ לימון טרי או ליים.
0.5 כפית אבקת סוכר.
15 מ"ל קואנטרו או טריפל סק .(אפשר להשתמש גם בליקר תפוזים אחר, המותג לא ממש משנה).
5 קוביות קרח.
אופן ההכנה:
את כל החומרים מכניסים לבלנדר, מפעילים את הבלנדר למשך כ30 שניות.
מגישים בכוס קפואה ומקשטים.
עכשיו כל מה שנשאר לכם הוא לתפוס יום של שמש להכין מרגריטה קפואה ולהנות מחיים.
אם אתם רוצים ללמוד איך למדתי להיות ברמן דרך האינטרנט כנסו לאתר הבא ותגלו את כל הסודות של הברמנים.
רוצה ללמוד איך להיות ברמן ? רוצה לדעת איך להכין את כל הקוקטיילים הכי אופנתיים ולהיות מסמר המסיבה?
לחץ כאן ןתלמד את כל סודות הברמנים!!