בדרך כלל כדי להכין סלט טורקי צריך לשריין חצי שעה עבודה לפחות.
המתכון הבא - עושה כמה "קיצורי דרך", ומייצר אפשרות לסלט טורקי מהיר מהיר, וטעים טעים. מוזמנים לנסות ולספר איך היה..
מצרכים• 1 צרור כוסברה קצוצה דק
• 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
• חצי צרור בצל ירוק קצוץ דק (בלי החלק הלבן לבן)
• 2 בצלים בינוניים קצוצים דק
• 1 קופסה אריסה (מגיע בקופסת שימורים, לפעמים קוראים לה "ממרח פלפלים")
• 2 קופסאות קטנות רסק עגבניות (עדיף בריכוז 28BX)
• קורט מלח
• קורט פלפל שחור
• כפית שטוחה כמון
• 1/2 כוס מיץ לימון טרי
• 1/2 כוס שמן שמן זית כתית משובח. מי שמפריע לו הטעם - יכול להחליף לשמן קנולה.
• אפשר להתחיל בטיגון הבצל הרגיל עד להזהבה, אפשר לוותר על התהליך ולהכניס את הבצל כמו שהוא
• מערבבים את כל המרכיבים יחד, מכניסים לצנצנת ומצננים.
הסלט יהיה טעים ביום שהכנתם אותו, והרבה יותר טעים יום אחרי
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.