ילדים אוהבים פסטה, וזה בדרך כלל - הפתרון הקל ביותר לארוחת צהריים, אבל...
מה עושים שכשבר נמאס מהמתכונים הרגילים לרוטב? כשכבר מיצינו את רוטב הבולונז . פטריות?
בדיוק בשביל המצב הזה - המתכון הבא:
גם טעים, גם מזין, גם חלבונים וגם פחמימות. כדאי לנסות!
המרכיבים
• 1 חב' פסטה (כדאי מקמח מלא)
• 2 קופסאות שימורי טונה
• 2 קופסאות רסק עגבניות
• חצי כוס מים
• 4 עגבניות קצוצות
• 1 בצל קטן קצוץ
• 2 שיני שום קצוצות
• 8 זיתי קלמטה קצוצים (לא חובה)
• כפית סוכר
• כפית מלח
• כפית אבקת מרק (לא חובה)
• מעט פלפל
הוראות הכנה
• מטגנים את הבצל עד להזהבה
• מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה
• מוסיפים את יתר המרכיבים ומרתיחים
• טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם. שימו לב כי הרוטב צריך להיות טיפ טיפה מלוח - אם אתם רוצים שעל הפסטה הוא יקבל את הטעם הנכון
• את הפסטה מכינים לפי הוראות ההכנה שעל הקופסא. בסיום ההכנה מוציאים למסננת ומפזרים מעל שמן זית בנדיבות.
• מגישים אחד לצד השני, וכל אחד מוזג כמה רוטב שהוא רוצה מעל לפסטה
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.