עדשים שחורות תמיד יוצאות טעימות, ודורשות מעט הכנה באופן יחסי לקטניות אחרות.
הסלט הבא - משלב בו את המתיקות של החמוציות, מה שעושה אותו טעים טעים, גם לאורחים וגם לילדים.
מרכיבים
• 1.5 כוסות עדשים שחורות
• 200 גרם חמוציות
• 1/2 צרור כוסברה קצוץ דק
• צרור עירית קצוץ דק
• 1/3 כוס שמן זית כתית מעולה
• 1/2 כוס מיץ לימון
• קורט מלח
• קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
• מרתיחים את העדשים במים ומבשלים כ-10 דקות עד לריכוך
• מסננים ומצננים את העדשים
• מערבבים עם יתר החומרים בעדינות
• ו.. המתכון שלנו מוכן! נכון שהיה קל?
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.