מרכיבים:
למצע הקר של הסלט
2 סוגי חסה
עגבניות שרי חתוכות לחצי
להקפצה
רצועות בצל
רצועות גזר
פטריות
קרוטונים
קוביות תפו"א מבושל
120 גרם גבינת חלומי חתוכה לקוביות
כף פסטו
מלח פלפל
אופן ההכנה:
מקפיצים את הבצל במחבת עם שמן זית.
לאחר מכן מוסיפים את הגזר , אח"כ את הפטריות וגבינת החלומי ולבסוף מוסיפים את התפו"א והפסטו.
מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על מצע החסה. מקשטים בקרוטונים.
בתאבון!
שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית
054-7730379