מתכון ל כ-12 מנות
זמן הכנה 15 דק' (נדרש 4 שעות בקירור בתום ההכנה)
חומרים
200 מ"ל שמנת מתוקה
5 כפות סוכר
4 חלמונים
500 גר' גבינת מסקרפונה
חבילת ביסקוטים
4 כפות אספרסו
4 כפות אמארטו
אבקת קקאו
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת עם כף סוכר.
בנפרד מקציפים במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר עד קבלת תערובת סמיכה ובהירה.
מנמיכים מהירות ומוסיפים כף גבינה כל פעם עד לערבוב אחיד. לאחר מכן מקפלים את התערובת לקצפת.
מערבבים את האמארטו והקפה, טובלים בפנים את הביסקוט. לא יותר מידי!!
מניחים שיכבה ראשונה של ביסקוטים, מפזרים אבקת קקאו ומניחים שיכבה של קרם. וחוזר חלילה...
מעל מפזרים פצפוצי שוקולד מריר איכותי.
יש להכניס למקרר למשך 4-5 שעות
שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית
054-7730379