מתכון ל - 4 מנות
מרכיבים:
2 יחידות של חזה
2 שיני שום
ענף טימין
3 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
מניחים את החזה במרינדה של שמן, טימין ושום למשך לילה.
מחממים מחבט וסוגרים את החזה משני צדדיו עד לקבלת צבע שחום.
מכניסים שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות .
קרם בטטה
מרכיבים:
1 ק"ג בטטה
מלח, פלפל
כף דבש
חצי כפית טימין טרי קצוץ
חצי פחית קרם קוקוס
אופן ההכנה:
מבשלים את הבטטה עד רכות.
טוחנים את הבטטות ומוסיפים את הדבש, קרם קוקוס, מלח, פלפל וטימין.
הגשה: פורסים את החזה.
שמים על הצלחת מקרם הבטטה, ומעליו מניחים, בצורת מניפה את פרוסות החזה.
בתאבון!
שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית
054-7730379