עוגה זו היא שילוב מאוד מוצלח של עוגת בסקויטים מהירה, עם 2 סוגי קרם פשוטים אך טעימים. במתכון זה כל אחד ימצא את את המרכיב האהוב עליו ביוצר - מי יחבב יותר את קרם הוניל ומי את קרם השוקולד, ואילו אוהבי הקפה יהנו יותר מהטעם הנס קפה שספגו הבסקוויטים.
מרכיבים לעוגה:
70 גרם חמאה מומסת
1 אינטסנט פודינג בטעם וניל או וניל צרפתי
1 פודינג בטעם שוקולד
כוס וחצי סוכר
2 כוסות חלב
2 שמנת מתוקה
375 גרם פתיבר
1 כוס נס קפה ממותק בכפית סוכר
אופן ההכנה:
-טוחנים כמחצית מהפתיבר במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת. את התערובת המתקבלת מעבירים לתבנית ומהדקים היטב.
- מכניסים את התבנית עם בסיס העוגה למקפיא ומכינים את הקרם
- מכינים את קרם הוניל - מקציפים את פודינג הוניל, חצי כוס סוכר, כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה עד לקבלת קרם יציב.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ומניחים את קרם הוניל על בסיס הפירורים.
- טובלים את שאר הבסקוויטים בכוס הקפה ומניחים מעל הקרם.
- מכינים את קרם השוקולד בדיוק כמו שהכננו את קרם הוניל - מקציפים את פודינג שוקולד, חצי כוס סוכר, כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה עד לקבלת קרם יציב.
-מניחים את קרם השוקולד מעל שכבת הביסקוויטים הטבולים בקפה. ומכניסים למקרר למשך 5-6 שעות או למקפיא למשך שעתיים.
אפשר לקשט כראות עינייכם - פירורים, שוקולד לבן, פירות
פוליסמן אולגה