מתכון לתוספת בריאה לארוחה, או אם אתם מעוניינים לשמור על הגזרה זה תהיה ארוחה מצויינת ודיאטטית בתוספת פרוסת לחם מחיטה מלאה.
- חבילת שעועית ירוקה, קפוא או טרי
- 5 יחידות שן שום
- 1 בצל
- 1 עגבניה
- 1 חבילה רסק עגבניות, קטנה
- פלפל שחור, מלח וכורכום לפי הטעם
- 1 כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
הוראות הכנה: 1.פורסים את הבצל לטבעות, את שיני שום ואת העגבניה ומטגנים מעט בשמן.
2.מוסיפים למחבת מעט מים ואת קופסת הרסק. אל תשכחו לתבל בשלב זה.
3. ממשיכים לבשל עד שהבצל מתרכך ואז מוסיפים את השעועית הירוקה.
4. מבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
בתאבון!
- חבילת שעועית ירוקה, קפוא או טרי
- 5 יחידות שן שום
- 1 בצל
- 1 עגבניה
- 1 חבילה רסק עגבניות, קטנה
- פלפל שחור, מלח וכורכום לפי הטעם
- 1 כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
הוראות הכנה: 1.פורסים את הבצל לטבעות, את שיני שום ואת העגבניה ומטגנים מעט בשמן.
2.מוסיפים למחבת מעט מים ואת קופסת הרסק. אל תשכחו לתבל בשלב זה.
3. ממשיכים לבשל עד שהבצל מתרכך ואז מוסיפים את השעועית הירוקה.
4. מבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
בתאבון!
פוליסמן אולגה