שעועית ירוקה קפואה נמכרת בכל סופר בארץ, ומאוד פופולרית בקרב הצרכנים הישראלים. קיימים לא מעט מתכונים בתוספת שעועית ירוקה או צהובה, אך עתה ברצוני לחלוק אתכם מתכון מהיר לשעועית עם טוויסט אסייתי.
המרכיבים:
חצי חבילת שעועית קפואה
2 קוביות שום כתוש
2 קוביות ג'ינג'ר כתוש
קורט מלח ים גס
פלפל גרוס
שומשום שחור (אפשר לוותר או להחליף בשומשום לבן קלוי)
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית על אש גדולה. מוסיפים למחבת שעועית (אין צורך בהפשרה) ומטגנים מספר דקות.
- מוסיפים את קוביות השום והג'ינגר וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
- לפני שמורידים מהאש מתבלים במלח גס, פלפל שחור ומעל מפזרים שומשום שחור!
מתכון מאוד קל ומהיר שתוספת הג'ינג'ר בו עושה את כל ההבדל.
פוליסמן אולגה