גרסה מעט שונה למאפנס בננה ושוקולד צ'יפס, שבה בחרנו להשתמש בסוכר חום ובקמח מלא על מנת לצור מתכון קצת פחות מתוק וקצת יותר בריא.
מצרכים ל-12 מאפנס
3 בננות בשלות
2 ביצים
1/2 כוס חלב
3 כפות שמן
חצי כוס סוכר חום
3/4 כוס קמח מלא
3/4 כוס קמח תופח
חצי שקית של שוקלד צ`יפס
אופן הכנה:
- מועכים את הבננות במזלג.
- מוסיפים את כל שאר המצרכים, פרט לשוקולד צ'יפס ומערבבים במעבד מזון או במטרפה כ-5 דקות.
- מוסיפים לבלילה בזהירות את בשוקולד צ'יפס ומערבבים בעדינות.
- ממלאים את השקעים של תבנית המאפנס (לא עד הסוף כמובן) ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכחצי שעה.
בתיאבון!!!!!
פוליסמן אולגה