לביבות חלביות טעימות ובריעות, עם כמות מינימלית של שמן. מאוד מומלץ כארוחת ערב בריאה בליווי מטבל שמנת או צזיקי!
מצרכים ל -12 לביבות:
חבילת תרד
בצל גדול קצוץ
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
חצי כוס פירורי לחם
2 ביצים
מלח, פלפל
1. חולטים את התרד כ 2 דקות וקוצצים.
2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
3. מערבבים את כל המצרכים כולל התרד.
4. יוצרים את הלביבות, מהדקים היטב, ומוציאים את הנוזלים.
5. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן, ומסדרים עליו את הלביבות.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לחצי שעה (זכרו להפוך את הלביבות אחרי 15 דקות אפיה לצידן השני!)
פוליסמן אולגה