את המתכון לעוגיות האלה קיבלתי מחברה, שאפיה הוא "התחביב" שלה, בה' הידיעה. אני לא מתימרת להיות קרין גורן, ולא מנסה את המתכונים המסובכים יותר, אלא מחפשת את הדברים הפשוטים והטעימים כמו עוגיות גרנולה שלפניכם.
ל-30 עוגיות תצטרכו:
כוס שיסולת שועל שלמה (לא אינסטנט)
כוס' קמח תופח
3/4 כוס סוכר רגיל או חום
ביצה
100 גרם חמאה
1/3 כוס צימוקים או חמוציות
1/4 כוס תמרים קצוצים
קורט מלח
אופן ההכנה:
1. להקציף את החמאה והסוכר, להוסיף ביצה ואת שאר המצרכים.
2. ליצור מהבצק כדורים רטנים לשטח מעט.
3. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-7 דקות עד שהעוגיות מזהיבות
פוליסמן אולגה