דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


קרפ צרפתי בכמה דקות 

מאת    [ 18/06/2013 ]

מילים במאמר: 183   [ נצפה 3893 פעמים ]

אני אישית מכינה את הקרפ הצרפתי רק בגרסה החלבית שלו, שלטעמי טעימה הרבה יותר מחברו הפרווה. ניתן להכין גם קרפ פטריות לפי המתכון שלפניכם, רק לא להוסיף את הסוכר וניל.
מצרכים לכ-15 קרפים:   125 גרם קמח 3 ביצים 2 כפות שמן קנולה 50 גרם חמאה מומסת מעט מלח 2 סוכר וניל כף של רום (אפשר לוותר, אבל זה מוסיף המון) 350 מ"ל חלב

אופן ההכנה:   1. מערבבים את כל החומרים הישבים בקערה - קמח, מלח, סוכר וניל. 2. מוסיפים את החומרים הלחים - ביצים, חמאה מומסת, שמן ובהדרגה את החלב, כמובן שלא מפסיקים לערבב. 3. אם בחרתם ללכת על הגרסה עם הרום, זה הזמן להוסיפו. 4. האמת היא שלתוצאה טעימה וטובה יותר מומלץ לתת לבלילה "לנוח" במקרר אכשעה, אבל אני כמעט ולא נוהגת לעשות זאת כי כולם כבר מסביב לשולחן מחכים בהיכון לקרפ החם. 5. מחממים מחבט משומן (אם אנחנו הולכים על קרפ צרפתי אמיתי אז שמנו עם חמאה כמובן) על איש בינונית. 6. שופכים כמצקת מהבלילה למחבת ומסובבים את המחבט כך שהבלילה  תכסה את כולה .
7. מטגנים דקה או שתיים ואז הופכים ומטגנים גם בצד השני.

פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב