דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


סלט כרוב אדום ותפוחים 

מאת    [ 21/06/2013 ]

מילים במאמר: 114   [ נצפה 9414 פעמים ]

אני לא כל כך אוהבת את עניין הקיצוץ כשזה מגיע לסלטים, אבל כרוב הוא דווקא אחד המרכיבים האהובים אלי בסלט. אפשר להכין כמות גדולה של סלט ללא תיבול והוא יכול לעמוד במקרר עד שבוע. רק מוציאים, מוסיפים רוטב והנה הכל מוכן!

מצרכים:
כרוב אדום חתוך לרצועות 
2 גזרים מגורדים
2 גבעולי סלרי עלים פרוסים לטבעות
2 תפוחי עץ ירוקים חמוצים
לרוטב:
6 כפות שמן קנולה
6 כפות חומץ תפוחים
2 כפות סוכר
2 כפיות זרעי קימל
מלח ופלפל

אופן ההכנה-
1. חותכים את התפוחים לרבעים ופורסים כל רבע לפרסות דקות.
2. מעבירים הכל מרכיבי הסלט לקערה ומערבבים.
3. בקערה אחרת מכינים את הרוטב.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים ניטב.
.

פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב