דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מתכון לפולנטה קלאסית 

מאת    [ 23/06/2013 ]

מילים במאמר: 133   [ נצפה 6210 פעמים ]

1/2 ק"ג קמח תירס

3/4 1 ליטר מים (מומלץ להמיר חצי מהמים בחלב)

1 כפית מלח

אופן הכנה:
- מרתיחים מים (וחלב) ומוסיפים את ההמלח. (מומלץ שיהיה גם קומקום עם מים רותחים בצד במידת הצורך).
- כשהמים רותחים, מנמיכים את האש שופכים פנימה את קמח התירס ממש לאט לאט ובכמות קטנה, ומערבבים ללא הרף בכף עץ, כדי שלא יווצרו גושים.(אם התערובת סמיכה מדי הוסיפו מעט מים רותחים-זוכרים את הקומקום שמכחה בצד?).
- בדגש בפולנטה הוא בישול איטי של כ-45 דקות וערבוב, ערבוב, ערבוב עד לקבלת דייסה סמיכה.

אם לא בא לכם לעמוד ולירבב 45 דקות אולי תנסו את הפולנטה האפויה?
לאחר כ-10 דקות ערבוב ובישול, פשוט שופכים את הפןלנטה לתבנית משומנת בחמאה ואופים במשך 40 דקות בחום של 180 מעלות. כמה דקות לפני שמוציאים את הפולנטה מהתנור פזרו מעל מעט חמאה.

פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב