אם אתם לא מפחדים להפריד ביצים (שזה לוקח בדיוק שניה), קרם בואריה יכול להיות קינוח מצויין לימי הקיץ הקרים. מדובר בקינוח מאוד מהיר שאפשר, וצריך האמת, להכין יום קודם לכן. בתבניות אישיות ועם אפשרויות קישוט רבות ומגוונות לפי טעמכם האישי, זה יכול להיות קינוח מאוד טעים ונוסטלגי.
לתבנית פיירקס 30*30 או 8 תבניות אישיות תצטרכו:
2 ביצים מופרדות
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
שקית ג´לטין
2 שמנת מתוקה
סירופ שוקולד ואגוזים קצוצים לקישוט ההגשה
אופן הכנה:
- מביאים לרתיחה החלב, ג'לטין וסוכר תוך כדי בחישה, ומצננים.
- מקציפים את החלבונים לקצף יציב, ואת החלמונים בוחשים היטב.
- מוסיפים את החלמונים לקערת החלב הפושרת.
- מקציפים בנפרד את השמנת מתוקה ומקפלים אותה לתוף קצף החלבונים.
- לאט לאט מקפלים את תערובת החלב אל תערובת הקצף..
- שופכים את התערובת כולה לפיירקס (אני אישית מעדיפה תבניות אישיות) ומקרריםכ-24 שעות.
לפני ההגשה מפזרים מעל אגוזים וסירופ שוקולד.
פוליסמן אולגה