מתכון מעולה שתמיד מצליח לבמיה ריחנית נפלאה עם שום ופטרוזילה. זו יכולה להיות תוספת מעולה לארוחה חלבית או בשרית וניתן להגיש אותה גם כסלט קר או חם.
½ ק"ג במיה קטנה
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
3 שיני-שום קצוצות
מעט זמן זית לטיגון
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל לבן גרוס
אופן הכנה:
- שוטפים את הבמינ ומייבשים אותה בנייר מגבת.
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומקפיצים בו את הבמיה כ-2 דקות.
- מוסיפים שום, ומקפיצים עוד כחצי דקה.
- מעבירים לקערה ומוסיפים מיץ הלימון, מלח ופלפל.
- מערבבים עם הפטרוזיליה ומגישים.
פוליסמן אולגה