למתכון של עוף בדבש וסויה לא צריך חומרי גלם מסובגים מדי. הרכיב שאולי לא נמצא בכל בית הוא רכז רימונים, אך בהחלט אפשר לוותר עליו, הטעם עדיין יהיה מצויין.
לארוחה ל-6 אנשים תצטרכו:
4-6 שוקי עוף
1-2 יחידות של חזה עוף
3 כפות דבש
1 כוס סויה
3 יחידות שום
חצי כוס רכז רימונים
מעט שמן זית
מעט מלח, פלפל, פפריקה
אופן הכנה:
מסדרים את השוקיים וחזה העוף בתבנית.
מערבבים את כל המרכיבים למשרה.
משרים את העוף כשעתיים, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
לאחר 30 דקות בודקים אם העוף השחים ומשאירים בתנור ל-40 דקות נוספות
מגישים בליווי סלט ירקות טרי או פירה.
בתאבון!
/ / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / /