לאכול מוזלי במשך שבוע תעזור למערכת העיכול שלכם להרגיש כחדשה. להכין מוזלי עם הילדים זו דרך מצויינת לא רק לשתף אותם בתהליך, אלא גם לגרום להם לאכול את מה שהם הכינו.
מצרכים למוזלי:
500 גרם קוואקר
150 גרם צימוקים
150 גרם שקדים
150 גרם זרעי דלעת
150 גרם זרעי חמניה
150 גרם פירות יבשים קשים (קוקוס, בננה וכו') קצוצים
מערבבים את כל המרכיבים היטב ושמים בקופסא סגורה לאחסון.
למוזלי תוכלו להוסיף המון מרכיבים נוספים שאתם אוהבים - קוקוס, נבט חיטה, אגוזים, שומשום.
מגישים את המוזלי עם יוגורט - רצוי עזים, כי הוא בריא יותר, אך לסרבני חלב עזים, יוגורט ביו במתיקות מעודנת יהיה תחליף מצויין.
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // /
פוליסמן אולגה