אין כמו אסדו שהוכן ע"י מומחה, ורצוי מומחה ארגנטינאי, שהכין אסדו כבר כמה וכמה פעמים בעבר, אך גם אתם יכולים להכין אסדו מצויין בתנור.
מצרכים דרושים:
2 קילו אסדו עם עצם
מעט צ'ילי יבש
רבע כוס שמן קנולה
מלח גס ופלפל גרוס
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מפזרים על הבשר צ'ילי, מלח, פלפל ושמן.
מעסים את התבלינים לתוך הבשר היטב, ומכניסים את הבשר לתנור ל-30 דקות.
כעבור חצי שעה מכסים את הנתח היטב בנייר כסף ומורידים את הטמפרטורה ל-150 מעלות.
מחזירים את נתח לתנור לעוד שלוש וחצי שעות.
/ / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה