אם נמאס לכם מפתיתים, קוסקוס, אורז וכל שאר התוספות למה שלא תנסו את שעועית המש? זמן הבישול שלה מעט ארוך יותר, אך התוצאה טעימה ומזינה.
מצרכים:
1 בצל קצוץ
כוס שעועית מש
3-3.5 כוסות מים
מעט שמן זית
כפית מלח
כפית רסק עגבניות
מעט פלפל וכורכום
כפית מרק עוף
אופן הכנה:
מחממים מעט שמן במחבת, ומוסיפים את הבצל הקצוץ.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים שעועית מש ומערבבים כ-2 דקות
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומוסיפים מלח, פלפל כורכום ורסק עגבניות ומרק עוף
מכסים את הסיר ולבשל כ- 3/4 שעה עד שהשעועית רכה.
/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה