בא לכם לפנק את נמפשחה בלחם טוב, טעים , מתוק? מה דעתכם על לחם סילאן, שיכול להתאים כבסיס לכריך מתוק לילדים, או לכריך גבינה מפנק להורים.
ללחם סילאון תצטרכו:
3 וחצי כוסות קמח מלא
1 ושליש כוסות מים
2 כפות סילאן
2 כפיות שמרים טריים
25 גרם חמאה
2 כפיות מלח
אופן הכנה:
מכניסים לאופה לחם מים, שמרים וסילאן.
אח"כ מכניסים את הקמח ומעל מלח וחמאה.
מפעילים את אופה הלחם על תוכנית לחם מלא ואחרי 4 שעות. יוצא לחם טעים, והריח אוי!!!
/ / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / // / / / / // // / / / / / / / / // / /