לפניכם מנה מדהימה בניחוח קינמון, שאינה מצריכה התעסקות רבה מדי. נכון שהבישול כאן הוא יחסית ארוך (כשעה), אך פרט למה ערבובים באמצע אתם לא צריכים לעשות שום דבר.
ל-4 מנות:
4 צלעות כבש
1 בצל פרוס+ 1 כף קנמון
כפית מלח + כפית פלפל
אופן הכנה:
1. מטגנים את הבצל עם מעט שמן על אש בינונית עד להזהבה.
2. מוסיפים לסיר כוס מים, מערבבים ומכסים שוב.
3. לאחר שהבצל הצטמצם לחצי מוסיפים את את הצלעות ומבשלים על אש קטנה כשעה (אל תשכחו לערבב מדי פעם)
4. בערך האמצע הבישול הוסיפו את המלח והפלפל.
5. לקראת סוף הבישול, כאשר הבצל שחום והצלעות רכות הוסיפו את הקינמון וערבבו.
6. לאחר הוספת הקנמון המשיכו לבשל על אש קטנה עוד כ-10 דקות
/ / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה