8 צלעות טלה
3 כפות דבש
1 כף סילאן
2 שיני שום
מעט שמן לטיגון
כפית ג'ינג'ר טחון (לא חובה אבל מוסיף המון)
מעט מלח ופלפל
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל. צולים אותן על המנגל עד למידה הרצויה ומורידים מהאש. בינתיים מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים, מרתחיחים ומבשלים חמש דקות. מוסיפים את הצלעות למחבת ומערבבים עד שהרוטב מכסה אותן יפה. מומלץ להגיש על אורז לבן או על פירה.
/ / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / /
פוליסמן אולגה