יש כל כך הרבה אוכל טוב על שולחן החג שאם אתם רוצים שאנשים ישימו לב לסלט שהכנתם זה חייב להיות סלט מיוחד ברוח החג. אז מה דעתכם על המתכון הבא - מהיר, טעים ומיוחד!
חומרי גלם לסלט:
חבילת עלי בייבי מיקס שטופים
15 עגבניות שרי חצויות
2 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
מרכיבי הרוטב:
4 כפות מיץ תפוזים
2 כפות שמן זית
כפית חרדל
כף סירופ מייפל
פלפל שחור, מלח
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל מרכיבי הסלט
2. בצנצנת קטנה או בכוס חד פעמית מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושומרים בקירור.
3. לפני ההגשה שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות.
/ / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / // / / / / / / / / / / / / / / / /// / / // / / / / / / / / / / / / / / / /// / / // / / / / / / / / / / / / / / / /// / / // / / / / / / / / / / / / / / / /// / / // / / / / / / / / / / / / / / / /// / / // / / / / / / / / / / / / / / / /// / / // / / / / / / / / / / / / / / / /// / / /
/ / // / / // // // / // / / // // // / // / / // // / / / // / / // // / / / // / / // // / / / // / / // // / / / // / / // // /
פוליסמן אולגה